Afbeelding

Nextdoor roept buren op elkaar aan tafel te ontmoeten

Verenigingen

Wat denk je ervan om samen met je buren aan tafel aan te schuiven? Nextdoor, het buurtplatform dat buren met elkaar verbindt, roept alle buren in Nederland op om tussen 15 en 23 juni samen aan tafel te gaan tijdens de Week van de Buurttafel.

Het idee? Een prettige sfeer tussen buurtgenoten creëren en elkaar beter leren kennen. Zo wordt het makkelijker om elkaar te vinden voor hulp, informatie of gewoon wat gezelligheid.

Oranjegevoel tijdens Week van de Buurttafel
De Week van de Buurttafel valt dit jaar samen met het EK voetbal. Zondag 16 juni om 15.00 uur speelt het Nederlands elftal tegen Polen en vrijdag 21 juni om 21.00 uur tegen Frankrijk. Een perfecte gelegenheid om samen met je buurtgenoten het Nederlands elftal aan te moedigen, onder het genot van een hapje en een drankje.

Of het nu een buurtbarbecue, diner, high tea, lunch, picknick, borrel of koffie met gebak is: iedere Buurttafel is waardevol. Ga naar https://go.nextdoor.com/buurttafel2024 en meld jouw Buurttafel aan. Hulp nodig bij de organisatie? Nextdoor biedt een toolkit aan die het allemaal wat makkelijker maakt. Deze toolkit bevat onder andere flyers, posters en voorbeelden voor een planning en begroting.