Afbeelding

Koorzangers gezocht voor de ‘Tiende van Tom’

Muziek

Op 9 en 10 november vinden voor de tiende keer de Allerzielenconcerten plaats o.l.v. dirigent Tom Suters. Voor het projectkoor ‘Lux Aeterna’ zoeken wij nog 25 koorzangers en -zangeressen in alle stemgroepen.

We hebben een programma voor je met werken van topcomponisten van de hedendaagse koorliteratuur: Ola Gjeilo, Morten Lauridsen en Knut Nystedt. Het koor wordt begeleid door het Valkenswaards Kamerorkest, pianist Rob van Heck en saxofonist Leon Steuns.

Meld je aan
Laat dit project niet aan je voorbij gaan en meld je voor 15 mei aan via de QR code of ga naar de website tomsuters.nl/allerzielenconcerten-2024 of bel 06-54974744. De deelnamekosten bedragen € 90,-. Deelnemers tot en met 25 jaar betalen de helft. Alle repetities en concerten zijn in of rond Eindhoven. Verdere informatie over repetitiedata en -tijden en locaties incl. audiofragmenten en informatie over het programma vind je op de website.

Vijf redenen om mee te zingen
Zing jij in een koor maar zou jij wel eens samen met een orkest willen zingen? Zou jij wel eens klassieke muziek willen zingen? Zou jij wel eens wat anders willen zingen dan de meeste projectkoren met werken van topcomponisten van de hedendaagse koorliteratuur? Kun je niet van blad zingen maar heb je wel goede oren? Durf jij de uitdaging aan om in zes zaterdagen in de periode september en oktober een volwaardig programma in te studeren en tweemaal uit te voeren? Dan zijn wij op zoek naar jou.

www.tomsuters.nl/allerzielenconcerten-2024.

Afbeelding