Afbeelding

Nuenens Zingkwartier maakt indruk tijdens jaarlijkse zangavond ‘Hear Our Voice’

Muziek

Woensdagavond 17 april was de theaterzaal in Het Klooster tot de nok toe gevuld met toeschouwers voor de jaarlijkse presentatie-avond van de zangsectie van Kunstkwartier.

Het publiek werd getrakteerd op een buitengewoon gevarieerd programma, waarbij maar liefst 45 cursisten van Kunstkwartier uit Geldrop, Helmond en Nuenen het podium betraden om hun zangtalent te laten schitteren. Van Nederlandstalige en Engelstalige popnummers tot opera en van basisschoolleerlingen tot gepensioneerden, bood het programma voor elk wat wils. De avond werd geopend door de jonge sterren van het Nuenens Zingkwartier, een zanggroep voor basisschoolleerlingen vanaf 7 jaar.

Betoveren
Het Nuenens Zingkwartier, dat elke woensdag van 16.00 tot 16.50 uur repeteert in Het Klooster en binnenkort in Klooster Temporalis, wist het publiek te betoveren met hun vertolking van het nummer ‘Count on Me’ van Bruno Mars. In dit lied lieten de jonge talenten horen hoe ze als groep altijd op elkaar kunnen rekenen, een boodschap die resonantie vond bij het aanwezige publiek.

Het was een onvergetelijke avond vol muzikale hoogtepunten, waarbij het Nuenens Zingkwartier een verfrissende toevoeging was aan het programma. Hun debuut tijdens ‘Hear Our Voice’ belooft veel voor de toekomst van deze veelbelovende zanggroep.