Winnaar Louis de Groot en consul André Dams (rechts).
Winnaar Louis de Groot en consul André Dams (rechts).

Old Grand Dad

Sport

Woensdag 24 april waren er weer veel opa’s van de Heren Senioren die deelnamen aan de jaarlijkse Old Grand Dad-wedstrijd bij golfvereniging De Gulbergen.

Door hun deelname en het verlenen van financiele steun krijgen instellingen de mogelijkheid om (klein) kinderen met verstandelijke of lichamelijke beperking meer aan sport, spel en beweging te laten doen om zo hun bestaan plezieriger te maken. De donatie was minimaal € 20,-. De totale opbrengst van deze golfdag was € 700,-. Een mooi resultaat waarop consul André Dams erg trots is.

Winnaar Louis de Groot
De wedstrijd werd gespeeld onder slechte weersomstandigheden en de banen waren ook nog niet in optimale conditie. Desondanks was er toch redelijk wat animo voor deze wedstrijd. De winnaar werd Louis de Groot met 39 punten. Hij kreeg een beeldje en een fles wijn uitgereikt van André Dams. Tweede werd Gus Rodriquez met 38 punten, derde Ton Kremers met 35 punten. 

Alle winnaars mogen als afgevaardigden van Gulbergen B.V. naar de regionale zuid-oost Old Grand Dad-wedstrijd in Zuid-Limburg, G & CC Wittem. De datum is vrijdag 19 juli.