Contact

De Nuenense Krant is een uitgave van Uitgeverij Van der Heijden B.V. en valt iedere woensdag/donderdag gratis op de deurmat in Nuenen c.a., inclusief de buitengebieden. Een full color krant voorzien van het allerlaatste (gemeente-) nieuws uit Nuenen, Gerwen, Nederwetten en Eeneind. Behalve nieuws leest u in de krant ook interessante verslagen, verenigingsnieuws en columns.

Tips 
Heeft u een tip of een leuk nieuwsfeit voor in De Nuenense Krant? Neemt u dan a.u.b. contact met ons op via redactie@denuenensekrant.nl.

Aanlevertijden en specificaties
Alle teksten dienen voorzien te zijn van naam, adres en telefoonnummer. Anders kunnen ze niet geplaatst worden. De Nuenense Krant behoudt zich het recht voor om berichten te weigeren. Berichten en/of advertenties die door omstandigheden niet geplaatst zijn, geven geen recht op schadevergoeding. Beeldmateriaal en kopij dient vrij van rechten te worden aangeleverd. Eventuele verplichte naamsvermelding van de fotograaf of auteur dient bij aanlevering expliciet te worden vermeld. Bij verzuim komen kosten voor rekening van de aanbieder.

Inlevertijd kopij/redactie
Maandag 12.00 uur, voor plaatsing in dezelfde week.
redactie@denuenensekrant.nl

Inlevertijd advertenties
Dinsdag 12.00 uur, voor plaatsing in dezelfde week. Een andere aanlevertijd is na reservering mogelijk.
adverteren@denuenensekrant.nl / 06-10885854.

Mediaspecificaties
Wilt u onze mediaspecificaties ontvangen? Stuur dan een mail naar adverteren@denuenensekrant.nl of bel naar 06-10885854.

De Nuenense Krant
Postbus 152
5670 AD Nuenen

© Niets van de informatie op deze website / uit de edities die op deze website staan gepubliceerd, mag op enigerlei wijze worden verveelvoudigd en/of gebruikt worden, zonder schriftelijke toestemming van de uitgever. Neem hiervoor contact op via info@denuenensekrant.nl