Leden van de familie Loovers: Erik, Paulien, Emmy en Tom.
Leden van de familie Loovers: Erik, Paulien, Emmy en Tom.

Cursus Eerste Hulp succesvol afgerond

Verenigingen

Woensdag 8 mei jl. verzorgde EHBO-Nuenen c.a. een diploma-uitreiking voor de deelnemers van de cursus Eerste Hulp. Zij namen medio april deel aan het examen en sloten de cursus succesvol af.

Voortaan kunnen ze vol vertrouwen mensen helpen wanneer er iets gebeurt en eerste hulp gewenst is. Met het uitreiken van de welverdiende diploma’s konden wij de geslaagden tevens hartelijk verwelkomen als leden van de vereniging. De hulpverleners versterken onze gelederen: wie weet komt u hen weleens tegen als zij EHBO-assistentie verlenen op Nuenense evenementen.

Gezinsleden
Helaas kon niet iedere cursist aanwezig zijn om zijn diploma in ontvangst te nemen. Sommigen hebben hun diploma op een later moment alsnog gekregen. Dit keer was het een bijzondere uitreiking, de geslaagden behoren tot hetzelfde gezin. Hierbij feliciteren wij nogmaals alle cursisten met het behalen van hun diploma Eerste Hulp.

Komend najaar start de vereniging weer met nieuwe cursussen. Meer weten over EHBO-opleidingen in Nuenen? Kijk dan op www.ehbonuenen.nl.