Afbeelding

Meedoen op de koningsmarkt

Verenigingen

Voor de eerste keer zal stichting Meedoen Nuenen op de koningsmarkt te vinden zijn.

Deelnemers en vrijwilligers zijn de afgelopen weken enorm druk geweest om allerlei cadeautjes te maken waarmee ze de kraam gaan vullen. Denk aan kaarten, schilderijtjes, diverse sleutel- en tashangers en schelpenhangers voor in de tuin. Wellicht zit er een moeder- of vaderdagcadeautje bij. Ook zullen er verse plaattaart en brownies te koop worden aangeboden. Vers gemaakt door onze deelnemers. 

Wensen
Meedoen Nuenen groeit graag mee met de behoefte van de deelnemers. Zo heeft onze 16+ groep een grote wens om met elkaar een weekendje weg te kunnen. Dit doel willen we graag gaan realiseren, net als een heel tof uitstapje voor onze jongere deelnemers. Omdat wij als stichting afhankelijk zijn van subsidie en sponsorgelden is het plan ontstaan om samen aan de slag te gaan om voor deze doelen zelf centjes te genereren. Op zaterdag 27 april kunnen jullie daar het resultaat van zien op onze kraam.

Kom jij een bezoekje brengen aan onze kraam? Helpen jullie mee ons doel te bereiken? Onze kraam is te vinden tegenover Het Klooster. Alvast bedankt allemaal.