Afbeelding

Oproep voor foto’s van het 775-jarig bestaan van het Heilig Kruisgilde

Verenigingen

In 2019 vierde het Heilig Kruisgilde met trots haar 775-jarig bestaan, een mijlpaal die we met een grootse optocht en een feestelijke bijeenkomst op zondag hebben gevierd.

Dit historische moment is een gouden bladzijde in de annalen van ons gilde en om deze herinnering voor altijd te bewaren, ben ik, een toegewijde gildebroeder, al 15 jaar bezig met het schrijven van een jubileumboek. Dit boek is niet alleen een chronologische weergave van onze 775-jarige geschiedenis, maar zal ook een kleurrijk tweede deel bevatten met foto’s van onze viering.

Deel uw momenten
Heeft u tijdens de optocht of de festiviteiten op die gedenkwaardige zondag foto’s gemaakt? Dan nodig ik u van harte uit om deze momenten te delen en zo bij te dragen aan dit historische boek. Uw foto’s zullen dienen als een blijvende herinnering aan deze speciale dag, waardoor toekomstige generaties de geest van saamhorigheid en feest kunnen ervaren zoals wij die hebben beleefd.

Stuur uw waardevolle foto’s, met vermelding van uw naam als fotograaf, naar hkg-jubileumboek@outlook.com. Elke fotograaf wiens werk wordt opgenomen in het boek zal met een eervolle vermelding worden bedankt voor zijn of haar bijdrage. Uw inzendingen zullen niet alleen deel uitmaken van dit belangrijke document, maar zullen ook getuigen van de levendige tradities en de onbreekbare band van onze gildebroeders en -zusters.

Met Gildegroet,
Bart van Lieshout