Vlnr.: supporter Floris, Nica Jonkers, Jeroen Franssen en Jan Zwaan.
Vlnr.: supporter Floris, Nica Jonkers, Jeroen Franssen en Jan Zwaan.

Rabobank ondersteunt Fietsmaatjes Nuenen

Verenigingen

Dinsdag 12 maart was een vertegenwoordiging van Rabobank Regio Eindhoven aanwezig bij de stalling van FietsMaatjesNuenen.

Nica Jonkers en Jeroen Franssen overhandigden een cheque van € 10.000,- voor de aankoop van een nieuwe duofiets vanuit Rabobank Coöperatiefonds aan de voorzitter van FietsMaatjesNuenen, Jan Zwaan.

Thema’s
Via het Rabobank Coöperatiefonds steunt Rabobank Regio Eindhoven initiatieven die de regio versterken. Initiatieven die bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van de regio. Een van de thema’s is het versterken van lokale gemeenschappen, initiatieven die gericht zijn op het leveren van een sociale impact in het dorp. Dit past geheel in de filosofie van FietsMaatjesNuenen en daarom is het bestuur van onze stichting zeer ingenomen met het positieve besluit van Rabobank, nadat de stichting daarvoor een aanvraag hadden ingediend. 

Met deze belangrijke bijdrage is er een duofiets besteld en daarmee komt de stichting op acht duofietsen en een rolstoelfiets. Zodoende kunnen we meer ritten gaan verzorgen voor onze gasten. Heel veel dank voor deze belangrijke bijdrage.