Afbeelding
Picasa

Muzikale samenwerking tussen Gertje Raassens en Dikke Mik

zondag 2 juni 2024 15:00

Reeds enkele jaren geeft Gertje Raassens concerten, ‘Celebrate Life With Friends’ in het Van Goghkerkje. Samen met haar man Harrie, gastzangeressen en muzikanten vierde zij het leven met vrienden. Nu in 2024 ontstaat er een bijzondere muzikale samenwerking tussen Gertje en Dikke Mik: ‘Celebrate Life With Friends 4’.

Dikke Mik is een muziekgroep die met volksmuziek en Brabantse muziek het publiek weet te boeien. Ook de nodige humor ontbreekt niet en meezingen is niet alleen toegestaan maar wordt gewaardeerd. Eerder dit jaar vierde zij hun 40-jarig bestaan met een concert in Het Klooster. Drie vierde deel van deze vierkoppige groep is afkomstig uit Nuenen.

Gertje Raassens
Gertje is in de Nuenense muziekwereld geen onbekende. Naast de concerten in het Van Goghkerkje gaf ze kioskconcerten, een benefietconcert voor Oekraïne, carnavalsoptredens en dinerconcerten bij De Griek in Nuenen. Ook verzorgt ze de muzikale omlijsting van uitvaarten en feesten en brengt ze vreugde en plezier in zorginstellingen.

Meer dan genoeg redenen om dit concert bij te wonen op zaterdagavond 1 juni, 20.00 uur. Deur open om 19.40 uur. En op zondagmiddag 2 juni, 15.00 uur. Deur open om 14.40 uur. De entreeprijs bedraagt € 14,- inclusief een hapje en een drankje. Voor reserveringen, mail naar g.raassens@onsnet.nu of bel 06-22667028.