Afbeelding

Avondvierdaagse Nuenen van 11 t/m 14 juni

dinsdag 11 juni 2024 18:30 tot vrijdag 14 juni 20:00

Na een succesvolle editie van 2023, met meer dan 1.200 deelnemers, 100 meer dan de laatste jaren en fantastisch weer, was er bij de organisatie een hoera-stemming. Later bleek er toch een aantal negatieve bijzaken te zijn. Dit waren zaken buiten de organisatie en als zodanig ook niet eerder bekend.

Teleurstelling bij de organisatie, wat gaan we doen, het eerste wat bij ons opkwam, wij willen de kinderen van Nuenen deze sportieve activiteit niet ontnemen. Daarom gaan we door met enkele aanpassingen. 

Online inschrijven
Zo gaat het inschrijven alleen nog maar online. Jullie kunnen inschrijven via https://kwbn.tixxy.nl/nl/A4D-Nuenen-2024/add-participant. De inschrijving is open tot 11 juni 18.30 uur. Na inschrijving en betaling krijg je een QR code. Begeleiders bij de kinderen zijn natuurlijk van harte welkom en nodig maar hoeven zich niet in te schrijven en krijgen ook geen medaille. De QR code moet je de eerste avond, dinsdag 11 juni, laten scannen en aansluitend krijg je een startkaart. Bij inlevering van deze kaart op vrijdag op de kiosk krijg je de opgegeven medaille.

Veranderingen
Er zijn een paar veranderingen zichtbaar. Zoals het ontbreken van de schoolshirtjes bij de kinderen en geen drankpost onderweg. Dus lopers denk aan jullie eigen drinken. Wat er niet verandert is dat we gezamenlijk starten vanaf het HSCN-terrein in Nuenen. En hopelijk een avondvierdaagse als voorgaande jaren. Veel gezang en vrolijke kinderen onderweg, vier avonden lang.

Heeft u ideeën of wilt u zich aanmelden van hulp tijdens de A4D, geef u dan op door te mailen naar secretariaat-wsv@outlook.com. Wij zijn ook op zoek naar (gelegenheids)bandjes die een connectie met Nuenen hebben om op te treden tijdens de komende Avondvierdaagse.