Afbeelding

Praktische tips voor mantelzorgers

woensdag 3 april 2024 19:30 tot 21:30

Als mantelzorger ben je altijd bezig met de ander voor wie je zorgt, met daadwerkelijk dingen doen en ook in gedachten: gaat het wel goed, kan ik een oplossing vinden voor dit probleem enz. Vaak schiet er dan tijd voor jezelf bij in, terwijl je daar juist van oplaadt en daarna de zorg weer beter aan kunt. Herken je dit? Dan is de workshop ‘Zorg goed voor jezelf’ op 3 april iets voor jou. 

Deze workshop laat zien hoe je op een eenvoudige manier, die niet veel tijd kost, toch dingen voor jezelf kunt doen. Je krijgt er ook het boekje ‘Klein geluk voor de mantelzorger’ bij waarin veel van deze tips staan, op allerlei gebieden. Jij kiest zelf waar je aandacht aan wilt besteden. Samen met andere mantelzorgers, maar wel ieder voor je eigen situatie, bekijk je waar je weer aandacht aan zou willen besteden. Onderling kunnen er ook ervaringen en tips worden uitgewisseld. 

Aan deze workshop zijn geen kosten verbonden. Woensdag 3 april van 19.30 tot 21.30 uur, locatie Aardappeleterssteegje 3 Nuenen. Aanmelden of vragen: Stuur een mail naar karin.vandervelden@levgroep.nl of bel naar het CMD, tel. 040-2831675.