Werk van Annemie.
Werk van Annemie.

Paasart Atelier Nuenen

zondag 31 maart 2024 11:00 tot 15:00

Beide paasdagen zet ’t Weefhuis zijn deuren wagenwijd open. Atelier Nuenen laat dan nieuw werk zien van al zijn leden.

Als je naar deze werken van de leden van Atelier Nuenen kijkt, dan zie je dat elk schilderij, elk werk een eigen verhaal vertelt. Het ene werk tovert als vanzelf een glimlach op je gezicht, het andere werk is een ware ‘eye catcher’ met zijn sprankelende kleuren. Er is met olieverf gewerkt, acryl of met de aquareltechniek. Verschillende kunstenaars van het atelier maken verrassende composities met collagetechnieken, in een mix-media opzet.

Uitleg
Er zullen een honderd schilderijen te zien zijn. Veel werken worden ook te koop aangeboden. Dat betekent dat er een veelzijdig aanbod geëxposeerd wordt, waar iedere bezoeker, jong en ouder, zijn hart aan kan ophalen. De ruim vijftig leden van Atelier Nuenen vertellen u graag over hun werken. Zij zullen u uitleggen hoe ze hun werken maken en waardoor ze geïnspireerd zijn.

Vele kleurrijke schilderijen nodigen u uit en zullen een lust voor het oog zijn op zondag en maandag. Wij heten u welkom op deze prachtige plek in Nuenen, ’t Weefhuis, Lucas van Hauthemlaan nr. 1, tegenover het Gemeentehuis. We openen de deuren van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.