De Van Goghdrive is weer een succes

Verenigingen

Bridgeclub De Overslag Nuenen organiseerde zaterdag 24 februari jl. de Van Goghdrive. Het jaarlijkse grote bridgetoernooi in Nuenen. 

Deze keer was de 40ste editie. De grote zaal in Het Klooster was de gehele dag gevuld met bridgers uit Nuenen en de wijde omgeving die zich konden uitleven op 14 speelronden en 42 spellen. 

Koffie/thee met vlaai
De ochtend begon traditiegetrouw met koffie/thee en een stuk vlaai. Na het welkomstwoord gaf de wedstrijdleider de instructies voor de speeldag. De resultaten van de ochtendzitting bepaalden de indeling op sterkte in de middag. Alle paren hadden daardoor kans op een prijs in de eigen ‘lijn’. Daarnaast was een extra prijs, een boekenbon, in het vooruitzicht gesteld voor het paar dat het dichtst de score van xx,40 % zou benaderen.

Winnaars
De dag was weer goed georganiseerd, verliep in een zeer vriendelijke stemming en leverde mooie en spannende spelmomenten op. Mooi om te zien dat er ook jonge mensen deelnamen. Uiteindelijk waren er maar liefst twee winnende paren in de sterkste A-lijn met een score van 62,38 %. Dat waren Rein van Dijk/Marianne Linden en Mirena Wengelaar/Albert van den Bosch.

Een fijne bridgedag, mede mogelijk gemaakt door Veldsink Advies, Schäfer Notarissen en Oogwereld, allen gevestigd in Nuenen. Zie voor de einduitslag de website van Bridgeclub De Overslag Nuenen: https://30044.bridge.nl/competities/#tab-content-54.