Afbeelding

Sponsoracties Kindcentrum de Nieuwe Linde

Scholen

Dit jaar heeft de ouderraad van Kindcentrum de Nieuwe Linde voor het eerst geen vrijwillige ouderbijdrage gevraagd. Om alle activiteiten te kunnen blijven organiseren en bekostigen, is uiteraard wel geld nodig. Dus is samen met de directie gezocht naar andere manieren. We hebben enkele sponsoracties georganiseerd. 

Afgelopen week waren de laatste twee acties aan de beurt. De eerder door de vele regen uitgestelde sponsorloop kon eindelijk gelopen worden. Alle kinderen hebben goed hun best gedaan om zich te laten sponsoren. Vorige week werden, na een gezellige warming-up op het veld, rondjes gerend om zoveel mogelijk geld op te halen. Aangemoedigd door ouders, opa’s en oma’s en overig publiek zat de sfeer er goed in en waren de stempels bij sommige kinderen niet meer te tellen.

Kledinginzameling
Ook was op deze dag de kledinginzameling. Deze is in samenwerking met Stichting Bag2school georganiseerd. Deze stichting haalt kleding op, om vervolgens het grootste deel hiervan door te sturen richting landen waar gebrek aan kleding is. Wat niet verzonden kan worden, wordt gerecycled. 

Niet alleen de kinderen op school hadden goed hun kledingkasten opgeruimd, ook vanuit de buurtbewoners rondom school zijn veel zakken gebracht. Namens alle kinderen op school bedanken we dan ook alle mensen die hun kledingzakken op school ingeleverd hebben.

Afbeelding