Parochiekoor Nuenen.
Parochiekoor Nuenen.

Parochiekoor H. Clemenskerk zoekt koorleden

Religie

Parochiekoor H. Clemenskerk zoekt koorleden

Momenteel heeft het parochiekoor zes bassen, vijf tenoren, tien alten en tien sopranen. Vooral bassen en tenoren zijn zeer welkom, maar natuurlijk andere stemmen ook. Wil je graag zingen, kom ons dan versterken.

Het koor staat onder leiding van dirigent Amin Ebrahimi en we worden begeleid door pianist/organist Ton Toirkens. Het repertoire dat we zingen is zeer veelzijdig, Nederlandse en Latijnse missen en kerkgezangen. We zingen werken van grote componisten uit het verleden zoals Bach en Mozart en van moderne componisten zoals Rutter en Gjeilo.

Wil jij ons komen versterken?

We repeteren op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de H. Clemenskerk en luisteren een keer per maand een kerkdienst op. Denk vooral niet dat uw stem niet geschikt is voor het koor. In bijna alle gevallen valt dat in de praktijk reuze mee. Ook hoeft u geen noten te kunnen lezen. Durven zingen en goed luisteren, daar draait het eigenlijk om.

Ben je geïnteresseerd, kom dan naar een repetitie op de dinsdagavond. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Jan van der Horst, e-mail j.vanderhorst@onsnet.nu of tel. 06-13030351.