Afbeelding

Ouderinitiatief De Appelschout zoekt nieuwe bewoonster

Verenigingen

Ouderinitiatief De Appelschout zoekt nieuwe bewoonster

Het in maart 2020 gestarte Ouderinitiatief De Appelschout uit Nuenen is op zoek naar een nieuwe bewoonster. Het huis is ingericht voor vier personen en de zorg wordt ingekocht met beschikbare Pgb’s bij samenwerkingspartner WoondroomZorg. Een klein en ervaren team vult naar volle tevredenheid de zorg in met meer ruimte voor persoonlijke aandacht. De bewoners huren van stichting De Appelschout.

Het betreft een twee-onder-een-kap huis en alle bewoners beschikken over een eigen ruime zit-slaapkamer, douche, toilet, wastafel en airco. Er is een gezamenlijke woonkamer, keuken, berging en aangelegde tuin. De bewoners hebben allemaal hun eigen activiteiten overdag en soms ook in de avond. Het is een redelijk rustige groep die gezelligheid waardeert. Wij zoeken iemand met een lichte tot matige verstandelijke beperking met een Wlz-indicatie, bij voorkeur ZZP3 of ZZP4.

Mocht u geïnteresseerd zijn, kijk dan op de website www.appelschout.nl of bel Loes Jakobs op 06-42233977, of coördinator Sanne Bunthof op 06-34463016.