Afbeelding

Lustrum voor Buurtvereniging Opwettens Land

Verenigingen

Buurtvereniging Opwettens Land, Nuenen-West, bestaat dit jaar vijf jaar. De vereniging is in 2018 opgericht om de saamhorigheid en leefbaarheid onder buurtbewoners van Nuenen-West te bevorderen. Zo zet een groep van enthousiaste vrijwilligers zich in om gezellige activiteiten voor jong en oud te organiseren. Denk aan een Halloweentocht door de wijk, Koningsdagspelen en de jaarlijkse BuurtBBQ. Ook zijn er plannen voor de ontwikkeling van een buurthuis 2.0, en zijn we actief betrokken bij de verdere wijkontwikkeling.

De eerstvolgende activiteit is zaterdag 23 september tijdens landelijke Burendag. Dan vindt traditiegetrouw de jaarlijkse BuurtBBQ plaats voor leden van de buurtvereniging. In het kader van het 5-jarig jubileum is er dit jaar extra veel gezelligheid en lekker eten. Kinderen kunnen meedoen aan Oud-Hollandse spelen, er is een springkussen, en er wordt een stratencompetitie gehouden. Wie mag zich een jaar lang ‘De beste straat van Nuenen-West’ noemen? Ook zal het bestuur een update geven omtrent het onderwerp ‘Leefbaarheid’ in de wijk. Een ideaal moment om met buurtgenoten bij te kletsen, of voor nieuwe buurtgenoten om kennis te maken met elkaar. 

Nog geen lid? Schrijf je in
Woon je (al even) in Nuenen-West of ga je binnenkort in Nuenen-West wonen? En ben je nog geen lid? Lees meer over onze gezellige vereniging op de website www.buurtverenigingopwettensland.nl, of stuur een e-mail naar buurtvereniging.opwettensland@gmail.com. Meld je snel aan, want de uiterste datum om je aan te melden voor de BuurtBBQ, is 15 september.

Doe ook actief mee en draag je steentje bij!
Voel jij je betrokken en zit het organiseren in je bloed? Kom de werkgroep activiteiten versterken en meld je aan. Ook zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden. Ben je benieuwd wat een bestuursrol inhoudt en/of het iets voor je is, neem dan contact op met het bestuur via buurtvereniging.opwettensland@gmail.com. 

Wil je als bedrijf of organisatie Buurtvereniging Opwettens Land financieel steunen, dan we nodigen we je graag uit voor een kopje koffie, om met elkaar van gedachten te wisselen. Mail ons op buurtvereniging.opwettensland@gmail.com.