Foto: Marikenhuis Nijmegen.
Foto: Marikenhuis Nijmegen.

Stoma-inloop bij De Eik

Staat vast

Dinsdag 19 september is er van 14.00 tot 16.00 uur een inloopmiddag voor stomadragers, partners en belangstellenden. De bijeenkomst vindt plaats bij Inloophuis De Eik, Klein Tongelreplein 8, Eindhoven. 

Voor mensen met een stoma en hun omgeving is contact met andere stomadragers belangrijk. Zij weten van elkaar hoe het is om met een stoma te leven. De Stomavereniging houdt daarom regelmatig bijeenkomsten in de regio, zodat leden en andere belangstellenden elkaar kunnen ontmoeten. Daarnaast krijgen bezoekers veel informatie over leven met een stoma. Bij deze bijeenkomst zijn vrijwilligers van de vereniging aanwezig. Zij kunnen vragen beantwoorden over verenigingszaken, of onderwerpen die te maken hebben met het hebben van een stoma. 

Deelname
Aanmelden is niet nodig. Wie geïnteresseerd is, kan binnenlopen en wordt gastvrij ontvangen door vrijwilligers van de Stomaverenging. Voor vragen over deze bijeenkomsten, neem contact op met Theo Thijssen, zuid@stomavrijwilliger.nl. 

Meer weten over het werk van de Nederlandse Stomavereniging? Kijk op www.stomavereniging.nl. Onder nieuws en agenda zijn alle bijeenkomsten in alle regio’s te vinden.