Afbeelding

advertorial Heropening Pearle Opticiens Nuenen

Advertorial

advertorial

Heropening Pearle Opticiens Nuenen

Zaterdag 11 november heeft Pearle Opticiens Nuenen feestelijk haar deuren heropend. Kom de vernieuwde winkel bewonderen. Het Pearle-team verwelkomt je graag.

‘De nieuwe winkel is volgens het allernieuwste winkelconcept, we zijn dan ook supertrots dat we in Nuenen deze mooie Pearle winkel hebben’, vertellen Martijn en Jonneke de Brouwer, franchisenemers van deze winkel. ‘De winkel is ruim opgezet en op de toekomst voorbereid. We verwelkomen je graag in de vernieuwde winkel.’

Vernieuwd en vertrouwd

Toch is niet alles nieuw, de winkel is al jaren een begrip in Nuenen. Goede service en deskundig advies staat bij Pearle Opticiens Nuenen centraal: ‘We willen echt weten wat elke klant belangrijk vindt, zodat iedereen tevreden de winkel verlaat met precies de juiste zichtoplossing.’

Openingsactie

In de Pearle winkel geldt nu een aantrekkelijke openingsactie: ontvang 10 dagen tot 30% korting op een complete bril. Kom langs of maak een afspraak op www.pearle.nl/afspraak-maken. De winkel is gelegen aan de Vincent van Goghstraat 2C en is van dinsdag t/m zaterdag geopend.
Voorwaarden: *Deze actie is uitsluitend geldig bij Pearle Opticiens Nuenen van 11 t/m 21 november vanaf glaspakket Zilver.

Over Pearle

Pearle Opticiens is in Nederland marktleider in brillen en contactlenzen. Zij bieden het breedste assortiment glazen, monturen, contactlenzen en zonnebrillen. Maak een afspraak bij de winkel voor een Goed Zicht Gesprek. We starten deze afspraak met een intake, vervolgens voeren onze deskundige opticiens de oogmeting uit (gratis, met een waarde van € 30,-) en tot slot ontvang je een persoonlijk en passend advies over een zichtoplossing die past bij jou en jouw lifestyle. 

Pearle staat voor een goede service en is altijd dichtbij: via pearle.nl of maak snel een afspraak en kom langs. Meer informatie? Kijk op www.pearle.nl.