Afbeelding

Paaslunch bij Het Goed

Maatschappelijk

Woensdag 27 en donderdag 28 maart heeft er een paaslunch plaatsgevonden bij Het Goed voor ouderen en alleenstaanden uit Nuenen. Deze werd georganiseerd door studenten van het Summa College van de opleiding Dienstverlening Helpende Zorg en Welzijn. 

Bij Het Goed is er een leerschool gevestigd voor studenten van deze opleiding. We proberen hiermee de praktijk zoveel mogelijk binnen de schoolbanken te brengen. Dit jaar zijn we gestart met het organiseren van activiteiten voor ouderen en alleenstaanden uit Nuenen. Het blijkt een gouden formule. De opkomst was enorm en studenten hadden hun best gedaan om een lekkere lunch te verzorgen. Tussen de gangen door was er tijd voor ontspanning en gezelligheid. 

Dankbaarheid
De deelnemers verlieten Het Goed met een lach en veel dankbaarheid. Op het einde werd er een dankwoordje naar de studenten uitgesproken. Deze manier van waardering doet ze enorm goed.

Er komt meer
We hebben de handen ineen geslagen met de opleiding Beauty en Lifestyle van het Summa College. We hebben een activiteit samengesteld voor alle inwoners uit Nuenen. Maar let op, vol = vol. We gaan op woensdag 22 mei en dinsdag 11 juni bij Het Goed in Nuenen een verwenarrangement aanbieden. U kunt gebruikmaken van een beautybehandeling en daarvoor of daarna wordt er een lunch geserveerd. Per dag kunnen we deze activiteit aan 36 personen aanbieden. 

Aanbod
U kunt kiezen uit een manicure, gezichtsbehandeling of een kappersbeurt. Bij de manicure worden uw handen verzorgd en krijgen uw nagels een doorzichtig lakje. Bij de gezichtsbehandeling wordt de huid gereinigd, krijgt u een massage en een maskertje. Uw haren knippen en/of stylen wordt bij de kappersbeurt onder handen genomen. De beautybehandeling vindt plaats van 11.00 tot 12.00 uur of van 13.00 tot 14.00 uur. De lunch is voor iedereen van 12.00 tot 13.00 uur. De kosten bedragen € 15,- per arrangement. Dit dient contant betaald te worden. 

Heeft u interesse? U kunt zich opgeven door te mailen naar hulpsumma@summacollege.nl. Vermeld hierbij uw naam, welke beautybehandeling u wilt en de voorkeur wat het tijdstip betreft. Wie het eerst komt, het eerst maalt.