Afbeelding

Garagesale in Het Puyven

Evenement

Zaterdag 6 april van 10.00 tot 13.00 uur houdt bewonersvereniging ‘Het Puyven’ een garagesale. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en te ontdekken of er nog spullen voor u te vinden zijn.

Een aantal bewoners van het Puyven wil hun overbodige spulletjes een nieuwe bestemming geven en wat is mooier dan dat vanuit je eigen garage te doen? Het wordt een bonte verzameling van allerlei voorwerpen en er is vast voor ieder wat wils. Kom op tijd, want zoals bij dit soort verkopen gebruikelijk is: wie vroeg komt heeft de ruimste keuze en de mooiste vondsten.

Groene ballonnen
De deelnemende adressen zijn herkenbaar aan groene ballonnen. Op www.hetpuyven.nl vindt u een plattegrond met de deelnemende adressen. Fysieke plattegronden zijn verkrijgbaar op nummer 161 en 118. Parkeer uw auto op de parkeerplaatsen bij Winkelcentrum Kernkwartier of Sporthal De Hongerman, of kom zoveel mogelijk te voet of op de fiets. In de wijk is namelijk beperkte parkeergelegenheid en u kunt afspraken maken om grote aankopen later op te halen. Daarnaast willen we ervoor zorgen dat er zo weinig mogelijk overlast wordt ervaren.

Bij regen wordt de garagesale verplaatst naar zondag 7 april.