Afbeelding

Geef je op voor ‘Koningsdag in je buurt’

Evenement

Geef je op voor ‘Koningsdag in je buurt’

Zaterdag 27 april is het Koningsdag en dan is er van alles te beleven in het Nuenense. Sinds enkele jaren motiveren wij mensen om voor hun wijk/buurt/straat iets te ondernemen, zodat Koningsdag in jouw buurt een gezellige start van de dag kent en waarbij je zelf ook het een en ander organiseert.

Wij komen dan ook graag in contact met initiatiefnemers en buurtverenigingen die iets in de ochtend voor hun wijk willen organiseren. Wij, Oranje Comité Nuenen, bieden ondersteuning in de vorm van een bestedingstegoed bij Jumbo per wijk (€ 50,-)/buurt (€ 25,-); een springkussen; een verrassing; mogelijkheid tot een verrassingsact op locatie; raamposters en een eenmalige bijdrage voor productie van flyers (€ 25,- aantoonbaar achteraf).

Ga je iets organiseren of ben je dit van plan? Laat het ons dan weten en meld je aan via bestuur@oranjecomite-nuenen.nl onder vermelding van contactgegevens en wat je wilt gaan doen. Wij zullen daarna contact met je opnemen. Op onze Facebookpagina vind je foto’s van eerdere ‘Koningsdag in je buurt’- dagen.