Vlnr.: Adjudant Hair, Prinses Stylista en Adjudant Care.
Vlnr.: Adjudant Hair, Prinses Stylista en Adjudant Care.

C.V. De Wetters en Prinses Stylista gaan er een prachtig mooi carnaval van maken

Carnaval

Zaterdag 11 november was het zo ver. Na lang wachten zou bekend worden wie de nieuwe kartrekkers worden van CV de Wetters. De geruchtenstroom was in de weken voor deze avond al goed op gang gekomen.

De avond werd officieel geopend door C.V. de Wetters, waarbij ook de zusterverenigingen hartelijk werden ontvangen. Gezamenlijk namen zij afscheid van elkaar middels herinneringen in de vorm van een leuke act. Maar voordat het grote geheim onthuld kon worden, moest er eerst nog afscheid genomen worden van onze prins Lassie van Oranje en zijn adjudanten Della Ross en D’n Rooie Duvel. Ze werden voor een volle zaal bedankt voor een super carnavalsjaar.

Prinses Stylista en adjudanten Hair en Care

Om het nieuwe jaar af te trappen, ging het licht uit en de spots aan en werd er vol verwachting gekeken naar het scherm. Middels een countdown kwamen ze spectaculair tevoorschijn op het podium van achter het doek. Drie vrouwen in roze pakken, met een grote glimlach en vol enthousiasme klaar om te gaan feesten: Prinses Stylista met haar adjudanten Hair en Care. Dit zijn de nieuwe kartrekkers voor het komende carnavalsseizoen dat gaat plaatsvinden in residentie de Beautybar onder het motto ‘DON’T WORRY, BE PRETTY!’

Linda Tielemans

Prinses Stylista is in het dagelijkse leven Linda Tielemans (38). Ze is geboren in Eindhoven en opgegroeid in Nuenen, maar sinds 2010 woonachtig in Nederwetten. Hier woont ze samen met haar man Bram en hun kinderen Jari (19), Liam (11) en Levi (10). Ze werkt als ambulant kapster en nagelstylist (Linda@Home) in de gemeente Nuenen. Vandaar de naam Stylista. In haar vrije tijd is ze regelmatig aan het kamperen met de caravan, te vinden op het voetbalveld bij Juventud bij haar zonen of bij T.V. Nederwetten waar ze ook lid van is. Ook is ze druk bezig als penningmeester binnen het bestuur van C.V. de Wetters, waar ze samen met Bram ook al 11 jaar lid van is. Carnaval viert ze ook al jaren samen met haar adjudanten bij C.V. de Wetters als dames van de raad. Ze zijn vriendinnen, kampeermaatjes, gezamenlijke supporters van de kinderen en slaan graag een balletje samen.

Linda Verhoeven

Adjudant Hair woont ook in Nederwetten en is in het dagelijkse leven beter bekend als Linda Verhoeven, 38 jaar, getrouwd met Stefan, moeder van twee zoons, Quinn (11) en Kay (10). Ze runt al jaren haar eigen kapsalon genaamd Hair & There. Carnaval vieren is haar met de paplepel ingegoten en zit in haar bloed. Samen met Stefan is ze al ruim 19 jaar actief bij C.V. De Wetters en net als prinses Stylista is ze bestuurslid bij De Wetters. Op zaterdagochtend is ze vaak langs de lijn te vinden bij Juventud waar beide zoons voetballen. Als hobby is ze actief bij T.V. Nederwetten, samen met adjudant Care in het gezellige team van dames dubbel 17+ zit, waar ze kampioen derde helft zijn.

Marieke Rovers

Adjudant Care is in het dagelijks leven Marieke Rovers, 46 jaar en woont samen met haar man Christian en hun vier kinderen, Fenne (15), Timo (13), Mila (12) en Luna (12) in Breugel op de grens met Nederwetten. Ze werkt al ruim 27 jaar als verpleegkundige bij SWZ-Zonhove in Son, waar mensen met een ernstig meervoudige beperking wonen. Care is daarom een passende naam voor deze adjudant, het betekent onder andere: verzorging, zorgen voor, bezorgdheid, toezicht en geven om. Verder zijn haar hobby’s voetbal bij de veterinnen van RKVV Nederwetten, tennissen bij T.V. Nederwetten, actief lid bij DOEN Nederwetten, trouwe PSV-supporter en fan van Formule 1. Tijdens carnaval wil ze zorgen voor een geweldig feest samen met Prinses Stylista en adjudant Hair. 

Deze twee dames, voor het gemak Linda T. en Linda V. genoemd, zijn voor haar fijne vriendinnen, trotse voetbalmoeders, sportieve tennismaatjes, super ‘schoonmoeders’ van Mila en Luna en al vele jaren de gezelligste dames van de raad van 11 bij C.V. de Wetters.