‘Gerwen verrast…’ met Wim Daniëls, zondag 21 april in Café De Stam. Foto: Cees van Keulen.
‘Gerwen verrast…’ met Wim Daniëls, zondag 21 april in Café De Stam. Foto: Cees van Keulen.

Wim Daniëls over ontwikkeling van dorpen vanaf jaren zeventig

Bijeenkomst

Zondag 21 april treedt schrijver/cabaretier Wim Daniëls op bij de lunchserie ‘Gerwen verrast…’. Deze keer geen muziek, wel een informatieve en vermakelijke voorstelling over de ontwikkeling van dorpen sinds de jaren zeventig. Verteld zoals alleen Wim Daniëls dat kan. De lunchserie ‘Gerwen verrast…’ is een activiteit van de Werkgroep Leefbaarheid Gerwen (WLG). 

Bezoekers van deze serie kunnen genieten van verrassende optredens, de entree bedraagt tien euro en er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Café De Stam gaat voor deze lunchvoorstelling om 11.00 uur open en het optreden begint om 11.30 uur. Rond half twee hoopt verteller Wim Daniëls zijn optreden af te sluiten. De WLG-organisatie heeft Wim als gastspreker uitgenodigd ter afsluiting van de succesvolle serie ‘Gerwen verrast…’ 

Cabaretier en oud-renner
Wim Daniëls is geboren en getogen in Aarle-Rixtel. Hij is een Nederlandse schrijver, taalkundige, cabaretier, tv-presentator en spreker. Twee boeken van zijn hand: ‘Het dorp’ en ‘De vervlogen tijd. Hoe het vroeger was’. Wim is ook oud-wielrenner en hij won op zijn Mercier-racefiets de adspirantwedstrijd van de Grote Ronde van Gerwen editie 1970. 

De WLG-serie ‘Gerwen verrast...’ biedt een gevarieerd programma van lunchconcerten en lunchvoorstellingen, met of zonder lunch. Er is keuze uit diverse lunchgerechten. De optredens vinden plaats in Café De Stam, Gerwenseweg 38, Gerwen. Voor deze voorstelling dient u vooraf te reserveren (met of zonder lunch). Bel met Bas van Keulen op 06-53965925.