Comedyserie AH, DAAR HEB JE DE JEUGD!

Algemeen

Een huis vol met jeugd. Dat is het concept in de gloednieuwe comedyserie van 84S videoproducties met als titel: AH, DAAR HEB JE DE JEUGD!

Deze jeugdige sitcom speelt zich af op Hazenpad 36 in Nuenen. Drie generaties onder een dak. De hoofdrollen in de serie zijn weggelegd voor de jongste generatie: Jasmijn en Ellemijn Jongbloed. 

Gedropt
Deze twee energieke zusjes worden per toeval door hun moeder Willemijn in deze bungalow gedropt. Max en Daniëlle Dekkers, de tweede generatie, tevens broer en zus, wonen hier in eerste instantie rustig met z’n tweeën. Max werkt als columnist voor het maandblad Jouw Brein, Mijn Brein en Daniëlle springt regelmatig bij in de plaatselijke voetbalkantine, samen met barvrouw Hannie Bouwman. Hun vader Gert-Jan vertegenwoordigt de derde generatie en komt zeer regelmatig over de vloer en onderhoudt tevens elke week trouw de tuin. Als per slot van rekening kersverse huishoudster Trudy de Lange om de hoek komt kijken en hem rooie oortjes bezorgt, is hij helemaal niet meer weg te krijgen op Hazenpad 36. Chaos verzekerd.

Spelers en regisseur
De hoofdrollen in de reeks worden vertolkt door: Jacky de Rooij (Jasmijn), Karlijn Mol (Ellemijn), Bjorn van Lint (Max), Elma Steenman (Daniëlle), Jos Habraken (Gert-Jan), Gerrie Geijsen (Trudy) en Tineke van Boxtel (Hannie). De reeks is geschreven en geregisseerd door Bas Schuts. 

De eerste aflevering van AH, DAAR HEB JE DE JEUGD! zal voor het eerst te bekijken zijn op woensdag 29 mei om 13.00 uur op het YouTube-kanaal van 84S videoproducties.