Afbeelding

Nog één keer in Het Klooster

donderdag 16 mei 2024 20:00

De generale repetitie zit er op, de spreekwoordelijke messen zijn geslepen, het decor is uniek en in combinatie met het licht een plaatje, ofwel De Lindespelers zijn er klaar voor. Nog één keer geven ze alles wat ze hebben om een bijzondere tijd met een diversiteit aan voorstellingen af te sluiten in Het Klooster voor dit voor langere tijd zal sluiten i.v.m. een grondige renovatie.

En hoe... 
Passie... Verdriet... Woede... Liefde... Haat... Emotie... Familiebelangen... Wanhoop... Alles komt aan bod in deze spectaculaire voorstelling ‘Het Huis van Bernarda Alba’ van Federico García Lorca. Vijf zussen die zich proberen te redden in de hitte van het binnenland van Spanje tijdens de verplichte acht jaar rouw die Bernarda Alba haar dochters heeft opgelegd in de bloei van hun leven. Opsluiting en geen vrijheden, wat we allemaal nog herkennen uit de coronatijd, zijn aan de orde van de dag. En dan komt er een man in het spel... Pepe el Romano.... Hij zet alle verhoudingen op scherp. Houdt Bernarda Alba haar dochters in toom? En wat kunnen Poncia en de meid hierin betekenen? Zijn er uiteindelijk alleen verliezers?

Kom het zien, nog één keer in Theater Het Klooster op 16,17 of 18 mei om 20.00 uur. Kaartverkoop via www.lindespelers.nl of aan de deur vlak voor de voorstelling.