Afbeelding

LETS-treffen en lezing over verduurzamen

donderdag 16 mei 2024 19:30

LETS is een club van zo’n zestig mensen uit Nuenen die diensten voor elkaar verrichten zonder de portemonnee te trekken.

Voor de diensten die je verricht, krijg je apenstaartjes (@) en met die apenstaartjes kun je een ander lid iets bij jou laten doen. Voorbeelden van die diensten: iemand wegbrengen met de auto, een taart bakken, lamp ophangen, helpen bij moeilijke zaken, tuintje onderhouden, kraan vervangen, kleding verstellen en meer van dat soort zaken. 

Donderdag 16 mei
Daarnaast komen we voor de sociale contacten, koffie met gebak en het wijntje, een keer per maand bij elkaar in Weverkeshof. Zo ook donderdag 16 mei om 19.30 uur. Loop gewoon eens binnen, je mag ook altijd iemand meenemen. Tijdens deze avond op 16 mei zal Jos Habraken, promotor duurzaamheid bij de Gemeente Nuenen, zijn verhaal houden over verduurzamen en welke subsidiemogelijkheden er zijn vanuit de gemeente. Wat is verduurzamen eigenlijk? Wat kun je zoal doen en levert het ook iets op? Welke opgave heeft de gemeente Nuenen en welke voordelen, lees subsidiemogelijkheden, zijn er voor ons als inwoners te halen? Welke initiatieven zijn er al in Nuenen? Jos Habraken neemt u mee in dit verhaal. 

Het wordt vooral een gezellige, interactieve en leerzame avond die voor iedereen wat oplevert. Kijk voor meer informatie op www.letsnuenen.nl.