Afbeelding

Film van Cultuur Overdag

dinsdag 5 maart 2024 10:30

Film van Cultuur Overdag

Dinsdag 5 maart wordt in de theaterzaal in Het Klooster een Frans drama vertoond.

De filmtitel wordt sinds het najaar van 2021 niet langer publiekelijk vermeld. Dit heeft te maken met de kosten van de filmlicentie. Deze zijn veel hoger als de filmtitel gepubliceerd wordt op een website of in (lokale) kranten. In de nieuwsbrief van Cultuur Overdag mag de filmtitel en inhoud wel worden vermeld. Abonneren op de maandelijkse digitale nieuwsbrief is te regelen via de website www.cultuuroverdag.nl. Bij de balie in Het Klooster hangt een poster van de film met een beknopte beschrijving.

Aanvang van de film is 10.30 uur. Toegangsprijs voor de film is € 7,50 inclusief een kopje thee of koffie. Toegangskaarten voor films van Cultuur Overdag zijn op werkdagen tijdens kantooruren aan de balie in Het Klooster te koop. De verkoop start meestal een tot twee weken voor een filmvertoning. Ook kunnen via de webshop op www.cultuuroverdag.nl tickets gekocht worden en vindt u informatie over de film.