Wij maken er werk van i.s.m. Stap Nu

dinsdag 19 maart 2024 11:30 tot 13:30

Woon jij in de omgeving van Eindhoven, heb je kanker (gehad) en sta je voor de uitdaging om weer terug te keren naar werk? Stap Nu Re-integratiecoaches, Angela van Buuren-Evers en Karin Bouman zijn ook dit jaar bij De Eik aanwezig om jouw re-integratievragen te beantwoorden.

Na de ziekte kanker en de bijbehorende behandelingen ben je niet altijd meer dezelfde persoon. De ziekte heeft vaak impact op jou, je energiegehalte, maar ook je behoeften. Tijdens de lunch met de re-integratiecoaches kan je jouw persoonlijke situatie voorleggen en bespreken.

Lunchbijeenkomst
Dit jaar organiseren we wederom een aantal bijeenkomsten, waarbij beide re-integratiecoaches aan de hand van een interactieve lunchbijeenkomst je meenemen in de mogelijkheden van werken na kanker. De aanpak van Stap Nu is vooral gericht op een duurzame terugkeer naar werk, waarbij de focus ligt op wet- en regelgeving en wat er nu nog wel kan.

Schuif aan en lunch gerust met ons mee op 19 maart, 11.30 tot 13.30 uur in De Eik, centrum voor leven met en na kanker, Klein Tongelreplein 8 Eindhoven. Wil je deelnemen, meld je dan persoonlijk aan via www.centrum-de-eik.nl/agenda/#activity=10037. Klik de maand maart open en kies de datum.