Afbeelding

Zesde editie Gerwen-Nederwettenloop

zaterdag 16 maart 2024 15:00

Zesde editie Gerwen-Nederwettenloop

De Gerwen-Nederwettenloop wordt ook wel de gezelligste loop van Brabant genoemd en het evenement trekt steeds meer lopers. Deze traditionele loop van 10 en 15 kilometer door het buitengebied start zaterdag 16 maart om 15.00 uur achterin de Heerendonk in Nederwetten.

Mede door de inzet van vele vrijwilligers en sponsoren is het een professionele hardloopwedstrijd geworden met onder andere digitale tijdswaarneming van Mylaps, verkeersregelaars, afstanden die ook precies 10 en 15 kilometer zijn en prijzen voor de top drie.

Stichting Speelcadeau
Ter afsluiting is er een samenzijn met onder andere soep, worstenbroodje en een drankje. Ook wordt er ieder jaar een donatie gedaan aan een goed doel. Dit jaar is dat stichting Speelcadeau, bedoelt voor mensen die moeite hebben om financieel rond te komen en daardoor weinig geld hebben om speelgoed te kopen voor de kinderen. Speelcadeau zamelt het gehele jaar door goed (gebruikt) speelgoed in en geeft dit door aan kinderen uit deze gezinnen.

Heb je ook zin om mee te lopen, inschrijven kan via gerwennederwettenloop.nl. Het evenement is ook te volgen via Facebook.