Afbeelding

Toneelvereniging de Lindespelers spelen D’Artagnan

zaterdag 16 maart 2024 20:00

Toneelvereniging de Lindespelers spelen D’Artagnan

Het stuk D’Artagnan geeft het echte leven weer. In je eigen leven heb je altijd een doel voor ogen waar je naar toe werkt, maar dat doel bevindt zich nooit in een geheel rechte weg. 

Er zijn momenten waarop je een keuze moet maken welk pad je kiest. Je komt niet altijd op het goede pad terecht. Om je doelen te halen in het leven moet je een sprong in het diepe nemen, om vervolgens weer een stap in de goede richting te zetten. Alleen als je altijd blijft gaan voor je doel en je niet opgeeft, wat er ook voor tegenslagen zijn, bereik je je bestemming.

Sprong in het diepe

Zo geldt het ook voor D’Artagnan. Zijn ultieme droom is om musketier te worden. Daar moet hij echter het prachtige Gascogne voor verlaten en naar het grote Parijs trekken. Hij kent daar niemand en heeft ook geen ervaring als musketier. Om zijn droom waar te maken maakt D’Artagnan een sprong in het diepe.

De kaartverkoop voor deze voorstelling is geopend op www.lindespelers.nl.

Speeldata in Het Klooster: Zaterdag 9 maart, 20.00 uur. Vrijdag 15 maart, 20.00 uur. Zaterdag 16 maart, 20.00 uur. Zondag 17 maart, 14.30 uur.