Levende boeken gezocht voor de Living Library in Nuenen

zaterdag 16 maart 2024 10:00

In de Living Library lees je geen boeken, maar mensen. Interessante mensen die je in het dagelijks leven niet snel spreekt, bijvoorbeeld een monnik, vluchteling of iemand met niet-aangeboren hersenletsel of autisme. In een 20 tot 30 minuten gesprek kun je alles vragen en bespreken over het levende boek dat jij hebt geleend.

Zaterdag 16 maart organiseert Bibliotheek Dommeldal de Living Library in Nuenen. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar mensen om toe te voegen aan onze collectie voor deze dag. In ieder mens zit een verhaal. Wil jij hierover vertellen?

Goed gesprek
Tijdens de Living Library kunnen mensen jou 20 tot 30 minuten lenen voor een goed gesprek. Ieder levend boek heeft te maken met een bepaald vooroordeel of stigma. De Lezer en het Boek kunnen elkaar alles vragen, zolang het maar met respect gebeurt. Uiteraard wordt er deze dag goed voor je gezorgd.

Ben of ken jij iemand uit je netwerk of vriendenkring die het leuk zou vinden om deel te nemen als levend boek? Of zou je graag als vrijwilliger aan deze dag willen meedoen? Dan horen wij dat graag. Stuur voor 8 februari een mail naar Sanne Teesink via s.teesink@bibliotheekdommeldal.nl, ook als je meer wilt weten over deelname aan de Living Library.