Braziliaanse muziek bij WLG-concert ‘Gerwen verrast…’ verzorgt door Brazil Vibes met vlnr.: Ruud Schellekens, Marjoleine ten Cate en Giuseppe Coppola.
Braziliaanse muziek bij WLG-concert ‘Gerwen verrast…’ verzorgt door Brazil Vibes met vlnr.: Ruud Schellekens, Marjoleine ten Cate en Giuseppe Coppola.

Brasil Vibes met zonnige klanken in Gerwen

zondag 18 februari 2024 11:30 tot 13:30

Brasil Vibes met zonnige klanken in Gerwen

Zonnige klanken met samba en bossa nova zijn te horen in de concertserie ‘Gerwen verrast…’ op zondag 18 februari in Café De Stam in Gerwen. Het trio Brazil Vibes treedt op met Giuseppe Coppola (gitaar en zang), Marjoleine ten Cate (zang en percussie) en saxofonist Ruud Schellekens. 

Het trio Brazil Vibes neemt de bezoekers mee naar Brazilië met bossa nova en samba. Met plezier genieten van Braziliaanse muziek. Met prachtig gitaarspel, heldere stem en saxofoonklanken met een mooie sound. Pure muziek met ruimte voor interactie en improvisatie. Beleef het live in De Stam met liedjes zoals The girl from Ipanema, Madalena en One note samba.

‘Gerwen verrast...’
‘Gerwen verrast…’ is een activiteit van de Werkgroep Leefbaarheid Gerwen (WLG) en is een programma lunchconcerten in het genre lichte muziek, bestemd voor een breed publiek. Bezoekers kunnen kennismaken met diverse muzikanten tijdens verrassende concerten, met of zonder lunch. Er is keuze uit diverse lunchgerechten. De entree bedraagt tien euro. 

Café De Stam gaat voor dit lunchconcert om 11.00 uur open en het optreden begint om 11.30 uur. Rond half twee is het concert afgelopen. Voor het concert (met of zonder lunch) dient u vooraf te reserveren, bel met Bas van Keulen op 06-53965925.