Afbeelding

Jeugdprins Daan en jeugdprinses Nikki van CV de Wetters

dinsdag 13 februari 2024 14:11

Jeugdprins Daan en jeugdprinses Nikki van CV de Wetters

Met trots stellen we jullie voor aan jeugdprins Daan en jeugdprinses Nikki van CV de Wetters. Afgelopen vrijdag zijn ze door middel van een loting op basisschool Sint Jozef bekroond met deze mooie titels. Zij mogen tijdens de carnaval de jeugdscepter zwaaien van de Wetters.

Wilt u jeugdprins Daan en jeugdprinses Nikki komen feliciteren, kom dan langs op onze kindermiddag. De jeugdreceptie vindt plaats tijdens onze kindermiddag op dinsdag 13 februari om 14.11 uur. Deze middag is ook de prijsuitreiking van de kinderoptocht. Het belooft zoals altijd een gezellige kindermiddag te worden voor jong en oud waar alle kinderen eindeloos kunnen dansen, hossen, spelen, knutselen, zingen, springen, tekenen en bouwen met megablokken. Ook is er dit jaar een mini-playbackshow en zullen de kleine en de grote dansmariekes optreden.

Graag tot dinsdag 13 februari in de Beautybar, de Koppel 7 in Nederwetten.