Afbeelding

Sam’s Kledingactie

zaterdag 30 september 2023 10:00 tot 12:30

Honderden vrijwilligers van Sam’s Kledingactie zamelen, grotendeels, het hele jaar door kleding en schoenen in voor het goede doel. Zij doen dit vanuit een depot aan huis of bij een bedrijf, school of kerk. Daarnaast organiseert Sam’s Kledingactie ieder voorjaar en najaar een aantal landelijke actiedagen, om zo extra veel kleding op te kunnen halen voor het goede doel. Dit jaar voor verbetering van het basisonderwijs in Kamuli, Oeganda.

In Nuenen kunt u zaterdag 30 september kleding en schoenen, die u niet meer draagt, maar waar iemand anders misschien nog wel blij van wordt, inleveren op het kerkplein van de Heilige Clemenskerk aan het Park 55. De vrijwilligers van Sam’s Kledingactie zijn dan van 10.00 tot 12.30 uur aanwezig om de goederen in ontvangst te nemen.

Wat mag u allemaal inleveren?
U mag behalve kleding en schoenen ook speelgoed, knuffels en huishoudtextiel in de vorm van dekbedovertrekken (graag compleet met kussenslopen), lakens, handdoeken, theedoeken, vaatdoeken, washandjes en zakdoeken inleveren. Graag separaat van de kleding verpakt in een gesloten plastic zak. Onze vrijwilligers nemen geen gordijnen, vloerbedekking, tuinkussens en tafelkleden aan. Kapotte en vuile kleding, speelgoed en knuffels, handdoeken, kussens en dekbedden mogen zij helaas niet aannemen.

Uw steun is onbetaalbaar
Met uw steun in de vorm van kleding en schoenen zorgt Sam’s Kledingactie, samen met Cordaid, ervoor dat er met uw hulp op deze manier heel veel mensen in nood worden ondersteund en geholpen, om kansen te creëren voor een betere toekomst.

Wilt u meer informatie over het werk van Sam’s Kledingactie, de projecten die zij ondersteunt, en over wat er wel en niet mag worden ingeleverd? Of wilt u misschien zelf als vrijwilliger voor de stichting aan de slag? Kijk dan op www.samskledingactie.nl.