Zondag rommelmarkt in Speeltuin de Kievit

zondag 24 september 2023 13:30 tot 17:00

Aanstaande zondag is er een ‘open’ rommelmarkt voor alle kinderen van Nuenen en omstreken. 

Voor regelmatige bezoekers is deze dag beter bekend als ‘Kleedjesdag’. Ieder kind kan een kleedje meenemen, inclusief kleingeld en spulletjes om te verkopen. En misschien kun je zelf wel iets leuks, zoals een goocheltruc, haren vlechten of een ander kunstje, waarvoor je op ‘Kleedjesdag’ ook terecht kunt. Dus struin je kamer, zolder, garage en kasten af, gebruik je fantasie en open aanstaande zondag tussen 13.30 en 17.00 uur je winkel in de speeltuin. Vertel al je vriendjes en vriendinnetjes dat je die dag een eigen winkeltje hebt en laat ze direct bij jou shoppen. 

Laatste dag van het seizoen
Aanstaande zondag is het naast ’Kleedjesdag’, ook de laatste dag van het speelseizoen van De Kievit. Deze week zijn de openingstijden: woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur.

Deze winter zal in het teken staan van onderhoud en herinrichting. Hierover zullen we in deze krant blijven berichten. Volg ons ook op Facebook of Instagram.