Afbeelding

Falcon Town Jazz Band bij Weverkeshof

zondag 24 september 2023 14:00

In het kader van muzikale activiteiten, is er zondag 24 september een optreden van de Falcon Town Jazz Band in Weverkeshof. 

Optreden van de band in voorgaande jaren heeft geleerd dat het een gezellige middag gaat worden. De band bestaat uit zes ervaren musici, die bekende nummers spelen uit het jazzrepertoire. In het algemeen nummers uit de dertiger en veertiger jaren van de vorige eeuw, maar ook nummers uit de jaren daarna komen aan bod.

Bandleden
Het orkest, dat regelmatig optreedt in de regio, bestaat al meer dan 25 jaar en de muzikanten staan borg voor een goed stuk Dixielandmuziek. Het is niet alleen jazzmuziek voor ouderen, maar ook bij jongeren slaat de muziek van vroeger goed aan. De bezetting van de band: Henk van de Ven, klarinet / Gerrit Koppert, trombone / Eric Tuytschaever, trompet / bügel en zang, Eddy Reepmaker van Belle, slagwerk / Jelle Posthumus, piano en banjo en gitaar en zang / Ad van Mensvoort, bas.

Het optreden begint om 14.00 uur, de toegang is gratis.