Afbeelding

LEV komt naar je toe op Burendag

zaterdag 23 september 2023 10:00 tot 14:00

Op Burendag, 23 september, worden er in de Nuenense buurten en wijken verschillende activiteiten georganiseerd die gericht zijn op ontmoeting en verbinding tussen bewoners. 

Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar op de vierde zaterdag in september gevierd. Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Want goede buren doen ertoe. Medewerkers van LEVgroep sluiten hier ook graag bij aan door de wijken te bezoeken en in gesprek te gaan met bewoners. Dit om te kijken waar hun vragen en wensen liggen, maar ook om te zien waarin LEV mogelijk iets kan betekenen. 

U kunt ons tegenkomen op zaterdag 23 september tussen 10.00 en 14.00 uur. We zijn te herkennen aan onze LEV-fietsen en tevens zullen we te vinden zijn bij het Steenen Huys.