Afbeelding

Ieder kind in Nuenen een fiets

zaterdag 23 september 2023 10:00 tot 15:00

Ga jij ook elke dag op je fiets naar school, werk, je sport of hobby, zorgeloos onderweg? Fijn, maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Op dit moment zijn er helaas nog steeds kinderen die noodgedwongen stilstaan. Voor veel kinderen is het niet vanzelfsprekend, dat ze over een eigen fiets beschikken.

Vind je het ook belangrijk dat elk kind in Nederland opgroeit met een fiets en heb je er een over? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Daarom bestaat sinds 2015 het ANWB-Kinderfietsenplan. Wij zijn André en Marie-José Jansen en wij zamelen op 23 en 24 september, van 10.00 tot 15.00 uur, fietsen in voor ANWB-Kinderfietsenplan. Heb je een gebruikte fiets over? Dan kun je ‘m bij ons brengen op Clinghof 10 in Nuenen.

We kunnen elke jongens- en meisjesfiets, die in redelijke staat verkeert, goed gebruiken. Na inleveren wordt de fiets nagekeken en opgeknapt door Stichting Leergeld Nuenen, zodat een kind uit Nuenen, dat geregistreerd staat bij de Stichting Leergeld, met jouw fiets weer veilig de weg op kan.