Optreden zanggroep Midòre

vrijdag 22 september 2023 20:00

Vrijdag 22 september, tijdens de bevrijdingsviering om ongeveer 20.00 uur, zal zanggroep Midòre uit Nuenen vier nummers ten gehore brengen voor Het Klooster. 

Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen luisteren naar ‘Nuenen’ Van Gerard van Maasakkers en een beetje van Midòre, ‘Fragile’ van Sting, ‘Zombie’ van The Cranberries en een medley van de Andrew Sisters. Midòre zingt volledig a capella en kan gevraagd worden samen te werken met andere artiesten of orkesten, of om op te treden tijdens kerstevenementen, zoals Dickens Night. Het koor telt rond de 20 zangers en zangeressen en staat altijd open voor nieuwe leden die hen kunnen versterken. 

Heb je interesse? Kom geheel vrijblijvend luisteren of zing mee tijdens de repetitieavond op maandag in zaal Scarabee. Bezoek de website www.midore.nl voor meer informatie. Wil je Midòre boeken voor een optreden of de mogelijkheden bespreken? Neem ook dan contact op via www.midore.nl. ‘We kijken ernaar uit om samen te zingen en muziek te maken.’