Mantelzorgcafé

donderdag 21 september 2023 13:30 tot 15:30

Donderdag 21 september is Jemaine van Gils-Konings, van Schäfer Notarissen, onze gast. Ze geeft een introductie over diverse onderwerpen die van belang kunnen zijn om te regelen: levenstestament, en wat het verschil is met een ‘gewoon’ testament, wilsverklaring, mentorschap, bewindvoering e.d. Er is tevens ruime gelegenheid om elkaar als mantelzorger te ontmoeten.

Onder het genot van een kopje koffie of thee praten we elke derde donderdag van de maand met elkaar over zaken waar je als mantelzorger mee te maken hebt. Het kan steun bieden om mensen te ontmoeten die zich in net zo’n situatie bevinden als jij. 

Tijd is van 13.30 tot 15.30 uur in de Regenboog Nuenen. Aanmelden is niet nodig, loop gerust binnen als je zorgt voor een familielid, vriend of buur. Voor meer informatie: steunpuntmantelzorg.nuenen@levgroep.nl of bel naar het CMD: 040-2831675.