Zweetdate bij LONU

dinsdag 19 september 2023 19:15

In het kader van de NOC*NSF Nationale Sportweek moedigt de gemeente Nuenen sportverenigingen aan om zich open te stellen voor een zogenaamde Zweetdate. Zweetdate wil zeggen dat leden van een vereniging een vriend of vriendin meenemen naar de club voor een kennismakingstraining. 

Ook loopgroep LONU nodigt belangstellenden voor de loopsport uit om vrijblijvend deel te nemen aan een training. Zonder loopvrienden of vriendinnen bent u ook van harte welkom, want bij LONU voelt u zich direct thuis. Na afloop van de training verzorgt Fysiotherapie Nuenen een lezing over ‘Herkennen en voorkomen van blessures’.

De Zweetdate is dinsdag 19 september. Die dag bent u om 19.15 uur welkom bij het clubhuis aan het Wettenseind 28 in Nuenen. De lezing begint om 20.30 uur. Meer informatie over LONU vindt u op www.lonu.nl of via info@lonu.nl.