Kerstmarkt in Akkers voor het goede doel

zondag 10 december 2023 10:00 tot 16:00

Zondag 10 december, tussen 10.00 en 16.00 uur, houden we binnen verpleeghuis Akkers een kerstmarkt. Een zondag met verschillende festiviteiten, zowel voor eigen bewoners als voor bezoekers van buiten Akkers. 

Naast een markt met kramen, waarbij er zelfgemaakte artikelen te koop zijn, is er een levende kerststal en de gehele dag zal muzikaal opgeluisterd worden. Er zijn verschillende spellen te doen en u kunt een foto laten maken. In de kapel is er ruimte voor een stiltemoment, mocht dit wenselijk zijn. 

Het Goede doel
Binnen Akkers is een beleeftuin. Om deze ook bij slecht(er) weer te kunnen gebruiken, wil Akkers graag een overkapping in deze tuin. De opbrengsten van de kerstmarkt zijn hiervoor bedoeld.

Kraamhouders gevraagd
Een kerstmarkt is geen markt zonder kramen waar bezoekers spulletjes kunnen kopen. Daarom zoekt Akkers kraamhouders, mensen die hun zelfgemaakte producten willen verkopen. Denk hierbij aan sieraden en kunstwerken. Een kraam huurt u voor € 10,- voor de gehele dag. Naast de financiële bijdrage vraagt Akkers een product beschikbaar te stellen voor de sneeuwballen- grabbelton.

Heeft u interesse in het huren van een kraam, mail dan naar alexandra.schattefor@archipelzorggroep.nl.