Filmvertoning ‘Natuurlijk Spanje’ bij IVN Nuenen

maandag 20 november 2023 20:00

Maandagavond 20 november is Cor Speek te gast bij IVN Nuenen. Hij vertoont eigen filmopnames onder de noemer ‘Natuurlijk Spanje’.

Het betreft ruim 60 minuten aan nieuw filmmateriaal met live geluid en voice-over. De opnames zijn gemaakt in Nationaal park Doñana, Extremadura, Pyreneeën, Narbonnaise en Méditerranée Natural Regional Park. Ook wordt een korte film over spechten in Nederland vertoond en laat Cor opnames zien van (burlende) herten in het Groene Woud. Al jaren houdt Cor Speek zich bezig met het maken van natuurfilms. Zijn passie voor de natuur is te zien in een diversiteit aan materiaal. De films die hij maakt, hebben vaak een educatief karakter.

De filmvertoning begint om 20.00 uur in de IVN-ruimte in Het Klooster. De entree is vrij, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Kijk voor meer informatie op www.ivn.nl/nuenen.