Afbeelding

6x11: Jubileumjaar De Dwèrsklippels gaat van start

zaterdag 11 november 2023 18:00

De feestelijke klanken van carnaval zullen dit jaar nog luider en vrolijker klinken, want we staan als carnavalsvereniging De Dwèrsklippels op het punt een mijlpaal te bereiken: 66 jaar van ongeëvenaarde feestvreugde. Dit jubileumseizoen gaan we met gepaste grandeur vieren en het belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle liefhebbers van het feest der feesten.

Met een rijke geschiedenis die 66 jaar teruggaat, hebben we als De Dwèrsklippels een mooie rol gespeeld in het verlevendigen van carnavalstradities in Nuenen dwèrs. Ter ere van ons bruisende en kleurrijke verleden gaan we het komende carnavalsseizoen doordrenken met diverse unieke uitingen, die de geest van onze 66-jarige reis weerspiegelen.

Ons jubileumjaar gaat van start met een openingsfeest op zaterdag 11 november. Hoewel de organisatie nog in de hoogste geheimhouding verkeert over de details van deze avond, belooft ze ons een avond vol verrassingen, spektakel en gezelligheid. Hier wil jij bij zijn. Dus zet deze datum alvast in je agenda. We verklappen nu nog niks, binnenkort volgt meer.