Illustratie: Bonteboel.
Illustratie: Bonteboel.

Ouderendag Nuenen

vrijdag 6 oktober 2023 9:30 tot 13:00

Vrijdag 6 oktober is er weer een landelijke Ouderendag. Ook voor u in Nuenen. In samenwerking met het Nuenens College houdt Stichting Ouderendag Nuenen een gezellige ochtend, die we afsluiten met een gezamenlijke lunch. Gertje Raassens zorgt voor een oer-Hollandse muzikale omlijsting. Daar wilt u toch ook bij zijn? U bent van harte welkom en deelname is gratis. 

U kunt die ochtend kiezen uit spelletjes/potjes kaarten en lunch, of een workshop en lunch. De workshops zijn: Koken, Muziek & Dans, Beauty, Houtbewerking, en Reptielen & andere dieren. We zijn die dag te gast op het Nuenens College aan de Sportlaan in Nuenen. De ochtend duurt van 9.30 tot circa 13.00 uur. 

Wilt u zich aanmelden, dan graag voor 7 september. Via de Zonnebloem, Senergiek en de Nuenense Breiclub worden onze uitnodigingskaarten verspreid. U kunt behalve uzelf ook uw vader, moeder, oma, opa, oom, tante, buurman, buurvrouw aanmelden door een e-mail te sturen naar ouderendagnuenen@gmail.com. Heeft u nog vragen? Bel dan 06-39549132.