Afbeelding

Nuenen in Stroomversnelling: Gewoon Groen=gewoon doen

donderdag 12 oktober 2023 19:00

We doen veel om van ons huis een veilige, prettige omgeving te maken, waar we graag zijn. Koken, tuinieren en ontspannen zijn dagelijkse activiteiten in en rondom ons huis. We reizen voor woon-werk of gaan op vakantie. We kopen spullen en kleding die ons dagelijkse leven aangenaam maken en verrijken. Maar hoe kun je zonder veel te veranderen, dingen duurzamer maken? Welke keuzes maak je en wat levert het op?

Op het symposium gaan we dieper op vier onderwerpen in, waarbij we deze in twee sessies samen met u bespreken. Reizen: niet minder, maar bewuster. Mode en spullen: bewust omgaan met spullen en kleding. Dagelijkse routine: onder andere koken, veilig en gezond de dag rond. Tuinieren: zonder groene vingers een mooie tuin. Wij vragen u uw top drie in te zenden via stroomversnelling@nuenen.nl en houden bij de indeling van groepen zoveel mogelijk rekening met uw voorkeur.

Programma
De maximaal 120 deelnemers worden op 12 oktober om 19.00 uur verwacht in Het Klooster voor ontvangst met koffie en thee. Na de opening gaan de groepen uiteen voor de eerste lezingen en na de pauze is er een tweede lezing. Het wordt een gezellige, informatieve en vooral leuke avond.

Schrijf u vandaag nog in, de toegang is gratis, maar de plaatsen zijn beperkt. Aanmelden kan via stroomversnelling@nuenen.nl of bel 06-40945322.