Afbeelding

Workshop BordjeVol voor werkende mantelzorgers

dinsdag 10 oktober 2023 19:30 tot 21:30

Herken je dit: als werkende mantelzorger heb je veel op je bordje liggen wat allemaal moet gebeuren. Taken thuis, voor degene voor wie je zorgt, en op je werk. Dit kan wel eens te veel worden. Dan is BordjeVol op 10 oktober iets voor jou.

De workshop BordjeVol geeft je inzicht in wat er allemaal op je bordje ligt, welke activiteiten je energie kosten en welke juist energie opleveren. Welke taken je graag zelf wilt blijven doen en wat misschien niet. Samen met andere mantelzorgers, maar wel ieder voor zijn eigen situatie, bekijk je spelenderwijs met een mantelzorgconsulent jouw situatie als mantelzorger. Onderling kunnen er ook ervaringen en tips worden uitgewisseld. 

Aan deze workshop op dinsdag 10 oktober, van 19.30 tot 21.30 uur, zijn geen kosten verbonden. Locatie is Aardappeleterssteegje 3 in Nuenen. Aanmelden of vragen? Stuur een mail naar karin.vandervelden@levgroep.nlof bel naar het CMD, tel. 040-2831675.