Afbeelding

Vrijwilligers gezocht voor Stichting Wildlife in Dierenrijk

zondag 1 oktober 2023 14:00

Stichting Wildlife in Dierenrijk is op zoek naar nieuwe, enthousiaste vrijwilligers, die het leuk vinden om samen met een gedreven team van Stichting Wildlife te werken aan educatie en bewustwording van dierenwelzijn. De taken bestaan onder andere uit het geven van rondleidingen en begeleiden van kinderfeestjes.

Stichting Wildlife is al sinds 1985 actief. De groep vrijwilligers bestaat momenteel uit ruim dertig personen. Zij zetten zich naast educatie, op verschillende manieren in om geld te genereren voor diverse natuurbeschermingsprojecten.

Opleiding
Stichting Wildlife verzorgt voor alle nieuwe vrijwilligers een gedegen opleiding, zodat zij goed voorbereid aan de slag kunnen. Iedereen die ouder is dan 18 jaar, de Nederlandse taal beheerst en enthousiast is, kan vrijwilliger worden bij Stichting Wildlife. Een vrijwilliger is minimaal zes halve dagen per maand beschikbaar, werktijden zijn altijd in overleg en worden in een rooster vastgelegd. De opleidingsdag is op zondagen van 10.00 tot ongeveer 14.00 uur. De cursus start zondag 29 oktober. Verdere cursusdata zijn 12 november, 26 november, 10 december, 7 januari 2024, 21 januari 2024, 4 februari 2024, 25 februari 2024. Examens staan gepland op 3 maart 2024.

Informatiemiddag
Zondag 1 oktober om 14.00 uur is er een informatiemiddag in het park. Hier wordt alle informatie gegeven over de cursus en het vrijwilligerswerk. Bij wederzijdse interesse zijn er op zondag 8 oktober selectiegesprekken t.b.v. de cursus.

Ben jij enthousiast geworden en heb je zin om de handen uit de mouwen te steken? Reageer dan uiterlijk zondag 24 september om je aan te melden voor de informatiebijeenkomst. Voor meer informatie of aanmelden, mail naar saskia@paulussenkroon.nl.